IBX-System

IBX is een NIEUW & REVOLUTIONEER tweedelig systeem wat (vooralsnog) alleen bij ons in de salon word toegepast. De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door de nagel.
IBX dient de beschadigde nagels te herstellen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstnagel aan te brengen!
IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop.
IBX gaat d.m.v. een warmtelamp en 'hardt' uit met UV in de nagel. Het vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk dat deze lagen verbindt. Het resultaat is een stevigere en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen.

IBX wordt als een kuur van 3 wekelijkse behandeling (1x per week) toegepast.
Na de 3 wekelijkse kuur (1x per week) bespreken we samen of er nog een paar wekelijkse behandelingen nodig zijn of dat we over kunnen stappen naar bv. 2 of 3 weken. Dat hangt van de natuurlijke conditie van de nagel af.

IBX is geschikt voor o.a.

  • kapsters
  • heren
  • nagelbijters
  • horecapersoneel
  • personeel in de zorg

IBX werkt waterafstotend waardoor het ook geschikt is voor mensen die veel in het water zitten met hun handen.
IBX wordt ook gebruikt als beschermende schild voor onder de Shellac waardoor de Shellac beter en langer op de nagel blijft
zitten.
IBX wordt ook gebruikt voor een traumanagel. Denk aan mensen die met de vinger tussen de deur zijn gekomen en daar een blijvend ingescheurde nagel aan over hebben gehouden.
IBX herstelt deze traumanagel volledig.