Nagelbijt Arrangement

Nagelbijten is een gewoonte waar je doorgaans moeilijk van af komt. Het nagelbed is kort en de nagelriemen zijn vaak erg stug en droog. 

Met een nagelbijtarrangement is het mogelijk om het nagelbijten af te leren. Het arrangement bestaat uit één hoofdbehandeling, twee nabehandelingen en 4 tussentijdse behandelingen. Dus in totaal 7 behandelingen!

Daarnaast krijgt u nagelriemolie mee om uw nagels en nagelriemen soepel te houden en te verzorgen. Zo wordt u ook bewust om op een andere manier met uw nagels bezig te zijn, namelijk om ze te verzorgen en ze mooi te houden.

Week 1: Bij de 1e behandeling wordt er acryl op uw natuurlijke nagel geplaatst met een kleine nagelbedverlenging. Hierbij adviseren wij een natuurlijke look met korte nagels, aangezien u niet gewend bent om lange nagels te dragen en daardoor de stootkans en kans op beschadigingen klein te houden.

Week 2: De nagels worden goed nagekeken en indien nodig behandeld d.m.v evt. reparaties aan de nagels. 

Het is belangrijk om, zelfs wanneer er geen reparaties nodig zijn, toch op de afspraak te komen. Ook wij willen de nagels goed in de gaten kunnen houden.

Nagelbijten is een vervelende gewoonte en veel mensen vallen zonder extra stimulans makkelijk terug in het oude patroon.

Week 3: Er wordt wederom gekeken hoe het is gesteld met de nagels en eventuele beschadigingen worden hersteld. Ook hiervoor geldt: Kom de afspraak na!

Week 4: De nagels worden weer netjes bijgewerkt d.m.v een nabehandeling, dit is zeker nodig omdat de nagels van een nagelbijter doorgaans nog sneller groeien dan van een niet-nagelbijter.

Week 5: De nagels worden weer goed nagekeken en indien nodig behandeld d.m.v evt. reparaties aan de nagels. Ook hiervoor geldt wederom: kom de afspraak na!

Week 6: De nagels worden wederom goed nagekeken en indien nodig behandeld. Ook hiervoor geldt wederom: kom de afspraak na! Want we willen de nagels nog steeds goed in de gaten kunnen houden.

Week 7: Dit is de laatste behandeling. De nagels worden weer bijgewerkt d.m.v een nabehandeling. Als het goed is kunnen vanaf nu de 'gewone' 3 weekse behandelingen worden gevolgd.

De behandeling bestaat uit totaal 7 behandelingen.

Waarbij dus 1 hoofdbehandeling en 2 nabehandelingen, de rest van de afspraken bestaan uit evt. reparaties aan de nagels. U zult zien dat uw eigen nagelbed inmiddels een stuk gegroeid is. Daarna kunt u iedere 3 weken terugkomen voor een reguliere nabehandeling, zoals niet-nagelbijters. Het is van groot belang dat u de tussentijdse afspraken ook na komt! Hiermee kunnen wij de nagels goed in de gaten houden en evt. verleidelijke haakjes weghalen of indien nodig behandelen. U heeft zo ook een stok achter de deur.